четвер, 29 липня 2010 р.

USB-накопичувачі DataTraveler 101 G2

Представляємо вашій увазі оновлену модель USB-накопичувача Kingston DT101 Generation 2.

Kingston ® DataTraveler ® 101 Generation 2 (G2) дозволять вам постійно мати при собі всі необхідні дані, де б ви не знаходилися: удома, на роботі у школі чи інституті.
Kingston DT101 Generation 2
Нова програма urDrive дозволяє найбільш ефективно використовувати дані, а за допомогою нових корисних функцій ви зможете змінювати дані так, як це вам необхідно. Тепер ви можете легко і просто зберігати, систематизувати і обмінюватися вашими улюбленими фотографіями за допомогою вбудованого інструменту для перегляду. Крім того, ви зможете здійснювати пошук за допомогою вбудованого браузера і вибирати нові додатки в магазині AppZone. Крім того, додаток urDrive регулярно оновлюється для того, щоб ви могли використовувати останні та найбільш популярні додатки.

Невеликі, практичні, привабливі і недорогі USB-накопичувачі DataTraveler 101 G2 призначені для економних користувачів, які хочуть отримати компактне рішення з підтримкою великого об'єму для зберігання даних. Без ковпачкова поворотна конструкція корпусу забезпечує додаткову функціональність і простоту використання. Новинка має п'ять варіантів колірного оформлення, у залежності від ємності.

USB-накопичувачі DT 101G2 з ПЗ urDrive - це ідеальне рішення для мобільних користувачів, які підтримують різні варіанти налаштування.

Немає коментарів:

Дописати коментар