вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Fujifilm FinePix X100 - 12,3 МП камера в ретро-стилі

Компанія Fujifilm представила компактну професійну камеру FinePix X100, яка була б вельми пересічним продуктом, якщо б не її вінтажна зовнішність.

Корпус даної цифрової камери має дизайн, що, скоріше, був характерний для плівкових фотоапаратів 1950-х - 1960-х років. Його вигляд, що задається металевим корпусом з шкіряною обробкою настільки архаїчний, що в камері важко розпізнати сучасний цифровий продукт.
Якщо ж абстрагуватися від незвичайної зовнішності, то треба сказати, що даний фотоапарат має вельми чітку нішу. Він призначений для професіоналів, яким потрібна компактна камера для зйомки на невеликій відстані, або любителів, які тяжіють до макро або близькою до макро зйомці. Матриця APS-C виконана за технологією CMOS і з застосуванням рішень Fujifilm EXR, забезпечує отримання знімків, якість яких не поступається аналогічним, отриманим за допомогою дзеркальної камери. Використовуваний об'єктив - фіксований 23-мм з f2.
Пропонуємо купити дешево побутову техніку також gps навігатори у львові
.
Ще однією цікавою особливістю камери Fujifilm FinePix X100 є наявність гібридного видошукача. Можливе використання тільки оптичного або тільки електронного, при цьому на 2,8-дюймовому РК-екрані може відображатися інформація про настройки камери і умов зйомки. В основу камери покладено графічний процесор EXR, число ISO може змінюватися в межах від 200 до 6400, є можливість серійної зйомки зі швидкістю до 5 кадрів в секунду, підтримуються карти пам'яті стандарту SD/SDXC.

Модель все ще знаходиться на стадії розробки і споживчі зразки з'являться не раніше початку 2011 року. Про вартість поки не повідомляється.

Немає коментарів:

Дописати коментар