пʼятницю, 7 січня 2011 р.

FinePix REAL 3D W3

Представництво Fujifilm в Україну анонсує нову цифрову 3D камеру FinePix REAL 3D W3.


Камера FinePix REAL 3D W3 дуже проста у використанні - реалізований в ній режим 3D Auto робить процес створення 3D-фотографій простим і зрозумілим - одним натисканням кнопки ви отримуєте справжнє 3D фото в форматі НD.

«Можливості цієї камери дуже широкі: запис фото і відео в 2D/3D, 13 сюжетних програм зйомки, одночасна зйомка в двох різних режимах, автоматичні режими. Для створення об'ємних зображень технологія Fujifilm REAL 3D використовує комбінацію з двох об'єктивів, двох сенсорів і синхронізованого управління. Процесор 3D аналізує дані, отримані з двох об'єктивів і матриць, і об'єднує два знімки в один 3D-фільм або зображення з високою роздільною здатністю »- говорить Дмитро Кравченко, продукт менеджер представництва Fujifilm в Україну.

Камера початкового рівня Pentax LS1000 має режим зйомки відео високої чіткості.

* Для моментального перегляду знімків не знадобляться 3D-окуляри - їх можна негайно переглянути на РК-дисплеї діагоналлю 3,5 дюйма.
* 3D-відео записується в досить поширеному форматі 3D AVI. Система придушення цифрових шумів дозволяє підвищити якість зображень.
* Програмне забезпечення MyFinePix Studio Viewer, що входить в комплект постачання, пропонує просте і зрозуміле рішення для редагування 3D-фільмів і фотографій. ПЗ дозволяє виконувати обрізання і склеювання будь-яких сегментів 3D-фільмів. Крім того, користувачі можуть конвертувати 3D-фотографії (MPO) у формат JPEG або назад у MPO
* FinePix REAL 3D W3 підтримує кілька розширених режимів 2D-зйомки, дозволяючи користувачам повною мірою оцінити переваги 3D-камери, що об'єднала в собі дві звичайні камери. Ці режими використовують два об'єктиви і дві матриці незалежно один від одного, як якщо б ви вели зйомку з двох різних цифрових камер. Для кожної «фотокамери» можна задавати власні параметри і одночасно створювати два різних знімки однієї сцени:

- Одночасна телезйомка / ширококутна зйомка;
- Одночасна зйомка в двох колірних режимах;
- Одночасна зйомка в двох режимах чутливості.

Немає коментарів:

Дописати коментар