пʼятниця, 19 листопада 2010 р.

Pioneer розширює лінійку Blu-ray плеєрів двома новими моделями

Pioneer представив 2 нових Blu-ray плеєра, які поєднують в собі можливості відтворення у форматі 3D, сучасні мережеві функції і чудову якість звуку.
Програвачі BDP LX54 і BDP-430 оснащені системою відтворення 3D, яка привносить нові непередавані відчуття при перегляді фільмів на 3D дисплеї через HDMI.


Pioneer оснастив нові Blu-ray плеєри просунутою технологією відтворення 3D, яка дозволяє випробувати незабутні відчуття при перегляді дисків на дисплеї, що підтримує 3D. HDMI вихід останньої версії (1.4а з 3D) забезпечує зв'язок високої чіткості для підтримки самих вимогливих HD аудіо і 3D відео форматів.

Обидва нових Blu-ray плеєра Pioneer мають можливість прямого підключення по локальній мережі та мережі інтернет, тим самим, відкриваючи нові інформаційні ресурси та мережеві можливості. На додаток до порту Ethernet для постійного проводового мережного з'єднання, BDP-LX54 і BDP-430 можуть приєднуватися до бездротової домашньої мережі за допомогою опціонного бездротового адаптера Pioneer. Обидва пристрої можуть скачувати додатковий зміст до фільму з мережі за допомогою BD-Live.

Користувачі можуть управляти програвачами BDP-LX54 і BDP-430 за допомогою безкоштовного додатку, що дозволяє використовувати мобільний телефон як пульт дистанційного керування. Підтримка форматів MKV, DivX HD, відтворення форматів MP3 і WMV, а також можливість проглядати файли формату JPEG, в тому числі у вигляді слайдшоу, роблять ці плеєри ідеальним для прослуховування аудіо і перегляду відео, незалежно від джерела (CD, DVD, USB або локальна мережа).

Як BDP-LX54, так і BDP-430 дозволяють відтворювати фільми з насиченою картинкою і високою деталізацією завдяки здатності програвачів відтворювати Blu-ray диски з високою чіткістю у 1080р при 24 кадрах в секунду як у кінотеатрі, а також конвертувати зображення стандартних DVD в дисків, в якість близьке до HD. Завдяки HDMI, вони показують фотографії в чистих природних кольорах, здатних донести всі емоції, вкладені у фотографії, їх автором.

Немає коментарів:

Дописати коментар