неділя, 21 листопада 2010 р.

Sony створила зовнішній портативний Blu-ray-привід для ноутбуків

Компанія Sony представить перший фірмовий зовнішній Blu-ray-привід в тонкому корпусі.
Пристрій BDX-S500U буде підтримувати запис на одношарові BD-R диски зі швидкістю 6х, 2-шарові BD-R зі швидкістю 4x, і BD-RE на 2х-швидкості. У результаті користувачі зможуть записати на диски до 50 Гб даних. Привід також підтримує відтворення Blu-ray 3D.


Пристрій також дозволяє записати DVD/-R-диски на швидкості до 8х, 8,5 Гб двосторонні DVD /-R-диски на швидкості до 4х, а також DVD RW на 8-ій швидкості. CD-R-диски пристрій уміє записувати на швидкості 24х, CD-RW - до 16х, а також DVD-RAM на 5-ій швидкості.
портативний DVD Львів
У комплекті поставляється спеціалізоване програмне забезпечення Cyberlink Media Suite 8, за допомогою якого користувач може записувати дані і створювати меню для Blu-ray-дисків. Пристрій надійде в продаж у цьому місяці. Зауважимо, що раніше компанія Samsung анонсувала вихід нового комбо-приводу, що підтримує DVD і Blu-ray оптичні диски. Пристрій являє внутрішній привід, який встановлюється в корпус системного блоку, що дозволяє читати як CD/DVD (на швидкості 48 і 16x, відповідно), так і BD-диски (зі швидкість до 12x для BD-ROM і 8x для BD R/RE/DL ). У комплекті з приводом поставляється фірмовий додаток Samsung Cyberlink Powerproducer, яке дозволяє поліпшити якість відтворення відеоконтенту на великих екранах. Так, зокрема, користувач може "розтягнути" без особливої втрати якості зображення з DVD до дозволу HD-панелей.

Немає коментарів:

Дописати коментар