середа, 8 грудня 2010 р.

PocketBook привезе на CES електронну книгу з екраном mirasol

Компанія PocketBook, що представила в вересні електронну книгу для освітніх завдань PocketBook Education, має намір показати на виставці Consumer Electronics Show (CES) електронну книгу з екраном mirasol.



Новинка буде показана поряд з іншими моделями: PocketBook Pro 602 і Pro 902, що відносяться до масового сегменту; PocketBook Pro 603 і Pro 903, що відносяться до верхнього сегменту, і моделлю PocketBook IQ701 з рідкокристалічним екраном.

Перша цифра в позначенні моделей відповідає розміру екрана дюймах (6, 7 або 9,7 дюйма). Одного заряду батарей моделям з шестидюймових екраном вистачає на 14 тис. оновлень екрану, моделям з великим розміром екрана - на 7 тис. Книги PocketBook Pro 603 і Pro 903 оснащені сенсорними екранами, розрахованими на використання пера.


Крім кольорового рідкокристалічного екрана, IQ701 може похвалитися наявністю засобів підключення Wi-Fi і Bluetooth. Працює пристрій під управлінням ОС Android 2.0.

Нарешті, остання новинка - книга з кольоровим екраном рефлективним mirasol, розробленим в компанії Qualcomm (на ілюстрації показаний прототип пристрою, створений в Qualcomm). До речі, нещодавно розробник технології пообіцяв, що пристрої з дисплеями mirasol з'являться на ринку на початку 2011 року. Цілком можливо, що продукт PocketBook буде одним з перших.

Немає коментарів:

Дописати коментар