вівторок, 14 грудня 2010 р.

Wilk Elektronik ставить на GOODRAM

З грудня 2010 року польський виробник флеш-пам'яті Wilk Elektronik SA впроваджує нову модель комунікації для своїх продуктів. Прислухавшись до прохань і побажань наших клієнтів, ми вирішили замінити марку GOODDRIVE відомим і популярним брендом GOODRAM.



До теперішнього часу Wilk Elektronik SA виробляв модулі і карти пам'яті під маркою GOODRAM. Що ж стосується флеш-накопичувачів USB (популярних пендрайвів), то вони випускалися під маркою GOODDRIVE. Однак клієнти звертали увагу на те, що та перша марка - більш універсальна і краще розпізнавана. - Саме з думкою про наших клієнтів ми вирішили уніфікувати продуктову комунікацію, - підкреслив Вєслав Вільк, голова правління Wilk Elektronik SA, - тому більшість вироблених нашою фірмою продуктів вже в цьому, а всі інші з 2011 року будуть представлені під єдиною маркою: GOODRAM.

Зміна стосується USB-пам'яті, яка виробляється на заводі в Лазіска Гурний і до теперішнього часу була представлена під маркою GOODDRIVE. З грудня вона, подібно модулям і картам пам'яті, буде випускатися під торговим брендом GOODRAM. Це нововведення супроводжується зміною упаковки карт і пендрайвов. Теперішня упаковка буде замінена екологічними, картонними блістерах. Вони не тільки чудово захищають продукт, але і менше за розмірами, більш універсальні, а до того ж - більш легкі.
Одне залишається без змін - на всі модулі, карти пам'яті, пам'яті USB GOODRAM поширюється довічна гарантія.

Відомості про фірму:
Wilk Elektronik SA є єдиним у Європі виробником пам'яті. Це на 100% польська фірма, заснована в 1991 році. Її багаторічний досвід був увінчаний запуском виробництва в Лазіска Гурний (Польща). З цього моменту всі модулі і карти пам'яті випускаються під маркою GOODRAM, а флешки USB і диски SSD - під маркою GOODDRIVE. Завдяки тому, що завод розташований у Польщі, фірма Wilk Elektronik SA має можливість здійснювати повний контроль над процесом виробництва, результатом чого є довічна гарантія на всі продукти, а також їх високу якість, підтверджене сертифікатом ISO 9001:2000. Запрошуємо Вас переглянути фільм про виробництво DRAM і USB



Немає коментарів:

Дописати коментар