четвер, 23 грудня 2010 р.

Новий флагманський домашній кінотеатр LG

Компанія LG Electronics анонсувала нову модель флагманського домашнього кінотеатру 5.1 з підтримкою відтворення дисків формату Blu-ray 3D - HX995TZ.


Розрахована на розбірливого покупця, новинка включає в себе дві тонкі фронтальні колонки, дві колонки об'ємного звучання і основний блок, створений під сучасні плоскі телевізори. Колонки глибиною 29 мм здатні вписатися в будь-який інтер'єр за рахунок двох варіантів розміщення - підлогової установки або настінного кріплення. При цьому забезпечується свобода від проводів: основний бездротовий блок і бездротового сабвуфер можна встановити в будь-якому зручному місці в кімнаті.

Потужне звучання конструкції забезпечується вихідною потужністю 1100 Вт. Як і всі домашні кінотеатри LG, модель HX995TZ оснащена фірмовою технологією «LG Звукова галерея ». Крім відтворення дисків Blu-ray, домашній кінотеатр пропонує доступ в інтернет по Wi-Fi-з'єднанню і можливість відтворення файлів, що знаходяться в пам'яті цифрових пристроїв, за допомогою стандарту DLNA.

Ми вже вам розповідали про новинку від Pioneer, це 2 нових Blu-ray плеєра.

LG HX995TZ підключається до 3D-телевізорів за допомогою кабелю HDMI. Домашній кінотеатр має два входи HDMI для підключення пристроїв, наприклад ігрових приставок. Також є можливість підключення iPod або iPhone через спеціальну док-станцію.

Немає коментарів:

Дописати коментар