понеділок, 16 серпня 2010 р.

Ноутбук Acer ASPIRE 5741 у Львові

Нова лінійка Aspire 5741 виконана в новому стильному дизайні. Кути тонких корпусів ноутбуків заокруглені, а текстурная поверхню сріблястою кришки робить її практичною, забезпечуючи захист від подряпин і пошкоджень.

Ноутбук Acer ASPIRE 5741



Ноутбуки нової лінійки Aspire 5741 забезпечують яскраве, живе зображення і підвищену читаність в умовах поганого освітлення завдяки екрану Acer CineCrystal ™ зі співвідношенням сторін 16:9 і технологією світлодіодного підсвічування без вмісту ртуті.

Сучасні графічні рішення, два вбудованих стерео динаміків Acer 3DSonic ™ і порт HDMI для перегляду зображень з високим дозволом на різних периферійних пристроях відкривають неймовірні можливості для розваг і дозволяють насолоджуватися новітніми іграми у форматі HD з неперевершеною якістю графіки.

Клавіатура Acer FineTip з малим часом відгуку і великими клавішами, а також зручна опора для рук з матовою металевою поверхнею дозволяють комфортно набирати текст. Сенсорна панель з функцією розпізнавання декількох одночасних дотиків дозволяє «скрол», масштабувати або гортати сторінки всього одним дотиком.

Дешева цифрова техніка Львів

Немає коментарів:

Дописати коментар