неділя, 8 серпня 2010 р.

Новий Aspire 5738DG

Корпорація Acer запрошує користувачів у світ тривимірного зображення і представляє на українському ринку перший в світі ноутбук з можливістю відображення 3D-контенту - Aspire 5738DG.
Дисплей моделі оснащений спеціальним поляризаційним покриттям, який дозволяє досягти візуального тривимірного ефекту. У комплекті з ноутбуком йдуть окуляри з поляризаційними лінзами, які по суті є фільтрами, що дозволяють бачити тривимірне зображення. Ще однією необхідною для отримання тривимірного зображення компонентом є передвстановлене в Aspire 5738DG програмне забезпечення TriDef 3D Experience.

Новинка оснащена широким 15.6-дюймовим дисплеєм (1366x768). За заявами виробника, оптимізована система Dolby Home Theater третього покоління та True 5.1, забезпечує захоплююче відчуття присутності і "живий" звук для ігор 3D і відео. Aspire 5738DG обладнаний універсальним приводом DVD Super-Multi для двошарових дисків. Роз'єм HDMI забезпечує якість зображення у форматі Full HD. Ноутбук, що використовує технологію Intel Centrino 2, здатний працювати з самими ресурсоємними додатками. Жорсткі диски великого ємності забезпечують широкі можливості зберігання даних, а також більш швидке завантаження системи та програм. Двоканальна пам'ять DDR2 - обсягом до 4 Гбайт. Для підключення до локальної мережі ноутбук оснащений мережевим підключенням Wi-Fi CERTIFIED (дводіапазонні 802.11a/b/g) Intel Wireless WiFi Link і Gigabit Ethernet. Вбудована веб-камера Acer Crystal Eye дозволяє підтримувати зв'язок.

Немає коментарів:

Дописати коментар