пʼятниця, 6 серпня 2010 р.

Ноутбук ASUS F83Vf

Випробуйте справжню насолоду від перегляду фільмів у форматі HD в будь-якому місці і в будь-який час, завдяки ноутбуку ASUS F83Vf.
Ця модель ноутбука оснащується дискретною відеокартою NVIDIA, яка відповідає вимогам мультимедійних та інших ресурсоємних додатків, а також сучасних ігор. Мультимедійний характер ASUS F83Vf підкреслює міцний, виготовлений за технологією IMR, корпус зі стильною алюмінієвою кришкою.

Висока продуктивність і неперевершена якість графіки ASUS F83Vf оснащений 14-дюймовим екраном, а також відкритий NVIDIA GeForce GT 220M, які дають можливість користувачеві насолодитися відео високої чіткості. Підтримка технології ASUS Splendid technology забезпечує більш природні кольори і приголомшливу чіткість зображення.

ASUS F83Vf поєднує в собі потужні мультимедійні можливості з міцною конструкцією корпусу. Виготовлена за технологією IMR алюмінієва кришка екрана з матовою поверхнею підкреслює сучасний стиль ASUS F83Vf. Міцна конструкція корпусу гарантує працездатність ноутбука в умовах повсякденної експлуатації, а його унікальна поверхню демонструє високу зносостійкість, захищаючи корпус від появи подряпин.

Випадкове пролиття рідини на клавіатуру ноутбука часто закінчується його поломкою. ASUS F83Vf обладнаний вологозахищений клавіатурою, яка перешкоджає проникненню рідини всередину корпусу ноутбука і запобігає виходу з ладу електронних компонентів.

Немає коментарів:

Дописати коментар