субота, 21 серпня 2010 р.

Amazon.com хоче власний планшетний комп'ютер

Компанія Amazon.com може незабаром випустити власний планшетний комп'ютер.
На це вказують кілька вакансій, відкритих на сайті компанії. Працівники, найняті на ці посади, швидше за все, будуть розробляти або нову версію пристрою для читання електронних книг Kindle, або переключаться на випуск планшета. Офіційної інформації з приводу планів з випуску останнього типу пристроїв немає.

Ринкові експерти вважають, що популярний інтернет-магазин захоче розширити аудиторію користувачів свого майданчика для продажу контенту. Для цього йому буде потрібно створити нові портативні пристрої споживчі крім "читалки" Kindle. Ними можуть стати як стільникові телефони, так і планшет. На користь останнього свідчить той факт, що Amazon поглинула нещодавно компанію Touchco, розробника апаратних рішень для мультитач-управління. У результаті Amazon, ймовірно, випустить конкурента Apple iPad - портативний планшет на базі Android з 6 - або 7-дюймовим екраном, адаптований для перегляду відео за запитом з фірмового сервісу Amazon і читання електронних книг.

Зауважимо, що раніше про плани по випуску планшетних комп'ютерів заявили багато інтернет-компанії. У цьому відношенні показовим є приклад видання TechCrunch, яке планувало випустити планшет JooJoo, який не виправдав покладених на нього сподівань.

Хочемо представити Вашій увазі електрочайники braun та електрочайники binatone можна купити в Львові.
Ваш Цифробум Львів

Немає коментарів:

Дописати коментар