неділя, 1 серпня 2010 р.

LG не може впоратися з обсягом замовлень

Компанія LG не може впоратися з обсягом замовлень на РК-дисплеї для планшетів iPad, повідомив керівник підрозділу LG Display.


LG не виключає, що їй доведеться відмовитися від частини замовлень інших клієнтів, але навіть у цьому випадку замовлення Apple в повному обсязі буде виконано тільки до весни наступного року.

Також не варто забувати, що Apple не тільки великий, але і досить вимогливий замовник. Для своїх планшетів ця компанія замовляє досить специфічні для виробництва 9,7-дюймові РК-панелі, виготовлені за технологією IPS, яка забезпечує високу контрастність і перенесення кольорів. При цьому сенсорний дисплей має чітко реагувати на торкання і мати високий рівень міцності.

Для того, щоб впоратися з замовленнями Apple, корейський виробник вже виділив 512 млн доларів на будівництво нового заводу, який буде спеціалізуватися на випуску дисплеїв невеликого розміру для планшетів або смартфонів. Разом з тим, нарощуючи виробничі потужності з випуску дисплеїв для планшетів, LG Display побоюється перенасичення ринку, як це сталося з телевізійними панелями. У зв'язку з прогнозованим на початку року високим попитом на телевізійні РК-панелі багато виробників почали розширювати свої виробничі потужності, що в результаті призвело до їх надлишку на ринку.

Немає коментарів:

Дописати коментар