четвер, 19 серпня 2010 р.

Новий телефон від SE

Компанія Sony Ericsson, п'ятий за величиною виробник телефонів, у жовтні 2010 р. планує представити новий тип мобільного: це буде ігровий слайдер з виділеними кнопками управління, що підтримує рівень графіки, який можна порівняти з портативними консолями Nintendo і Sony.


Компанія Sony Ericsson працює над першим у своїй лінійці ігровим мобільним телефоном, який буде базуватися на спеціальній ігровій платформі, що включає засоби розробки та дистрибуції додатків, повідомляє Engadget з посиланням на анонімне джерело.

Пристрій буде нагадувати анонсовану влітку минулого року портативну ігрову консоль Sony PSP Go, але той же час бути ще й телефоном: воно буде виконано у форм-факторі бічного слайдера, але замість клавіатури висувною блок буде оснащений кнопками керування грою і тачпедом.

За інформацією джерела, пристрій буде оснащено дисплеєм з діагоналлю близько 4 дюймів, 5-МП камерою, базуватися на апаратній платформі Qualcomm Snapdragon з тактовою частотою 1 ГГц і працювати під управлінням операційної системи Android 3.0. Графіка в телефоні буде на рівні сучасних портативних ігрових консолей. На вибір будуть доступні як стали вже класичними, так і нові ігри, включаючи God of War, Call of Duty: Modern Warfare і LittleBigPlanet.

Укладено гаджет буде в чорний корпус з сріблястими вставками, а зовнішня поверхня висувного блоку буде сріблястою або білою. Ще не вирішено остаточно, під яким брендом він буде продаватися, швидше за все, під Xperia. Але не виключено, що пристрій успадкує що належить Sony логотип PlayStation.

Відзначимо, що чутки про випуск телефону - ігрової консолі Sony Ericsson з'явилися влітку 2008 р. За неофіційною інформацією, до кінця того ж року компанія планувала отримати право на використання добре відомого в ігровій індустрії бренду PlayStation, однак на початку 2009 р. їй було дано відмова . У компанії припустили, що їх телефони недостатньо гарні для цього, в результаті чого можуть просто-напросто нашкодити даної торгової марки. У травні минулого року Sony Ericsson анонсувала слайдер Yari, який за аналогією з Nokia N81 мав виділені кнопки управління. Анонс нового пристрою очікується в жовтні 2010

Відзначимо, що продажі Sony Ericsson в 2-му кварталі збільшилися до € 1,76 млрд з € 1,68 млрд, отриманих роком раніше. Чистий прибуток склав € 12 млн проти € 213 млн збитку в аналогічний період 2009 р. Протягом трьох місяців Sony Ericsson реалізувала 11 млн пристроїв. Це на 20% менше в порівнянні рік до року, але на 500 тис. штук більше, ніж в 1-му кварталі поточного року. Середня відпускна вартість мобільного склала € 160 проти € 122 роком раніше. За оцінкою IDC, компанія є п'ятим за величиною виробником телефонів у світі.

Відзначимо, що більше половини додатків для смартфона Apple iPhone є ігровими, причому коштують вони, як правило, у кілька разів дешевше, ніж ігри для портативних консолей Sony і Nintendo. Раніше в Apple відзначали, що і реалізують вони таких ігор значно більше, ніж японські піонери ринку.
Можливо Вас зацікавлять купити gps навігатори у львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар