вівторок, 3 серпня 2010 р.

Motorola мріє про власний планшетний комп'ютер

Motorola розглядає можливість випуску власного планшетного комп'ютера, продажі якого можуть початися в 4-му кварталі 2010 р., повідомляє Reg Hardware.
Пристрій планується оснастити 10-дюймовим сенсорним екраном з роздільною здатністю 1024 x 600 пікселів (дисплеї з такими параметрами встановлюються в нетбуки), процесором з частотою 1 ГГц і флеш-накопичувачем на 16 або 32 ГБ. Очікується, що працювати планшет буде під керуванням операційної системи Android версії 3.0, також відомої як Gingerbread.

Стежачи за успіхом Apple iPad, що відкрив новий напрямок споживчої електроніки, своїм обов'язком випустити аналогічний продукт вважає чи не кожен великий виробник. Восени 2010 р. очікується вихід планшетних комп'ютерів Samsung і LG, а на початку 2011 р. - Asustek. Свій варіант пристрою у деяких комп'ютерних презентаціях представила і компанія Nokia.

Motorola, нагадаємо, в 2011 р. планує відділити бізнес з виробництва мобільних апаратів в самостійний підрозділ. Компанія є одним з найбільших виробників стільникових телефонів, хоча її положення в останні роки істотно похитнулося. Відіграти позиції допомагають смартфони на базі Android, Droid / Milestone і Droid X, що отримали масу позитивних відгуків.

Немає коментарів:

Дописати коментар